Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Demetevler mahallesinde kâin işletmeme İtfaaiye müfredatına normal şekilde yangın cıkış kapısı mimarilması gerekmektedir.

Bunun midein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın kapıları yararlanma alanına göre, rengine bakarak ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması dundaki gibidir

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz edepli malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir Yangın Merdiveni Kapısı standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kullanılan kapı fitili midein duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan adi üretim esenlanabilir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı midein epey aksiyonlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Report this wiki page